fbpx

WE Fashion is een van oorsprong Nederlandse modeketen met ongeveer 3.000 medewerkers, 250 winkels in 7 Europese landen en het hoofdkantoor in Utrecht. WE Fashion ontwerpt zijn collecties inhouse en verkoopt deze naast de winkels ook via de gelijknamige website en bij een aantal andere e-commerce partners.

Floyd & Hamilton is al langer samenwerkingspartner van WE Fashion en bouwde al eerder de recruitmensite om de employer branding campagne You work for we, we work for you! online goed te ondersteunen. Nieuw is de inrichting van de website en met name de chatnavigatie waardoor het sollicitatieproces nog kandidaat-vriendelijker kan verlopen. De kandidaat is sneller in staat een passende vacature te vinden en eenvoudiger te solliciteren.

Live gegaan in: 2020

Soort organisatie: Corporate

Meest unieke elementen

Merkbeleving:
We Fashion wil zich als werkgever vooral tonen als een organisatie die investeert in het ontwikkelen/opleiden van medewerkers en de campagne You work for we, we work for you! wordt ondersteund door persoonlijke beelden en aansprekende, informatieve content. Het design sluit naadloos aan bij de We Fashion branding mede dankzij de dynamische en goed gestylde beelden.

Chatnavigatie:
Om langdurige navigatie op de website te voorkomen en de bezoeker snel naar de gewenste vacature content te kunnen verwijzen, is er gekozen voor een conversie gerichte chatnavigatie (dus geen chatbot). Hierbij klikt de kandidaat met behulp van de virtuele recruiter (die overigens ook bestaat in de reële wereld) slechts enkele keuzes om daardoor de juiste vacature of informatie te krijgen. Alles voor een optimale candidate journey.

Belangrijkste doelgroepen

  • Sales – Winkelmedewerkers
  • Aankomend Management – Shopmanagers
  • Internationale Designers

Samenwerkingspartners:

Arbeidsmarktcommunicatie: Maximum

Branche: retail

ATS: webqube

Aantal verschillende sollicitatieflows / job templates: 5-10

Budget: 25.000-40.000