fbpx

Hunkemöller is een van de grootste lingeriespecialisten van Europa en marktleider in de Benelux landen en Duitsland. De collectie van Hunkemöller wordt in huis ontworpen en is van hoge kwaliteit.

Hunkemöller heeft aan Floyd & Hamilton gevraagd om een internationaal online recruitment platform te bouwen voor alle 14 landen waar zij actief zijn en in 11 verschillende talen. Deze websites dienen een naadloze integratie te hebben met Workday, met een on site sollicitatieproces, en de merkwaarden van Hunkemöller moeten duidelijk worden getoond.

Hunkemöller heeft zich afgelopen jaren gepresenteerd als een innovatieve werkgever met state of te art recruitment technologie. Het ontbrak alleen nog maar aan een optimale recruitmentsite die op deze ambitie aansloot en waar goede candidate journeys kunnen worden ingericht. Daarnaast moest het CMS voldoende instrumenten bieden om de site te analyseren, data te generen en op basis daarvan snel aanpassingen te kunnen doen.

Live gegaan in: 2019

Soort organisatie: Corporate

Meest unieke elementen

Integratie Workday:

De website draait in alle landen probleemloos en technisch is het gelukt om de integratie met Workday echt naadloos te maken en de eventuele beperking die dit systeem voor sollicitanten weet op te werpen te voorkomen of omzeilen. Het sollicitatieformulier is bijvoorbeeld op de site en per doelgroep verschillend.

Merkbeleving:

De veelzijdigheid van Hunkemöller als werkgever wordt mooi weergegeven en gevoel van een internationaal fashion bedrijf dat sollicitanten veel heeft te bieden spat van het scherm af.

Candidate Journey:

Veel beeld ter inspiratie, veel mogelijkheden tot interactie (bijvoorbeeld door middel van nog te lanceren Dynamic Chat functie) en ruime informatie over het aanbod van Hunkemöller in ‘wij investeren in jou’ (we invest in you). Van de vacaturepagina’s met direct sollicitatiemogelijkheden is uit AB testen gebleken dat zowel de conversie als de kwaliteit van de sollicitaties omhoog gaat.

Belangrijkste doelgroepen

  • Lokale verkoopmedewerkers in alle 14 landen
  • Internationale designers
  • IT & Development
  • Online & E-commerce

Branche: retail

ATS: workday

Aantal verschillende sollicitatieflows / job templates: 5-10

Budget: Meer dan 100.000 euro