fbpx

Eneco Beheer N.V, is een Nederlandse energieonderneming met ruim 3.000 medewerkers. Eneco is actief in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en België. Het hoofdkantoor van de Eneco Groep staat in Rotterdam. Eneco staat als duurzaam energiebedrijf midden in de samenleving met als missie ‘duurzame energie van iedereen’. Eneco Beheer heeft naast Eneco ook nog de merknamen WoonEnergie, Oxxio en Agro Energy.

Eneco heeft aan Floyd & Hamilton gevraagd om een recruitmentsite te ontwikkelen, te bouwen en te onderhouden die goed weergeeft wat Eneco heeft te bieden als werkgever en inspireert en informeert. Het optimaliseren van de candidate journey moest een continu proces kunnen zijn door een flexibel CMS en het goed kunnen doormeten van de site en ATS.

Live gegaan in: 2019

Soort organisatie: Corporate

Meest unieke elementen:

Merkbeleving:

De veelzijdigheid van Eneco als werkgever en de compleetheid van het aanbod voor werknemers wordt op de website duidelijk gepresenteerd. Uit de vele beelden en persoonlijke verhalen spreekt dat Eneco midden in de maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie staat en hier een leidende en innovatieve rol in speelt

Candidate Journey:

Veel beeld ter inspiratie, persoonlijke informatie en testimonials en veel mogelijkheden tot interactie. In de nu lopende sprints wordt de vacaturepagina nog verder geoptimaliseerd en geïndividualiseerd met dynamische content. De koppeling met Talentsoft is geoptimaliseerd zodat met het CMS de vacatures verrijkt kunnen worden met inspirerende content en uitgebouwd worden tot complete landingspagina’s.

Belangrijkste doelgroepen

  • Technisch personeel (monteurs, technici, werktuigkundigen, werkvoorbereiders en project engineers)
  • Digital & Marketing
  • IT & Development

Branche: energie

ATS: Talentsoft-peoplexs

Aantal verschillende sollicitatieflows / job templates: 1

Budget: 40.000-55.000