fbpx

Een whitepaper van ATS Lever eerder dit jaar noemde Teambuilding.com een voorbeeld van een geweldige mobiele ervaring. Dus bekijken we Teambuilding op de mobiel.

Het begint in ieder geval goed. Voor een onbekende organisatie beginnen ze met een duidelijk statement, het gaat om het team. Niet onlogisch voor een bedrijf dat teambuilding als core business heeft, maar wel fijn. Verder maakt men ook meteen duidelijk wat belangrijk voor ze is.

  • Woman owned
  • LGBTQ+ friendly
  • Mission based
  • High growth

Ik kan dit heel erg waarderen en het klopt, mobiel schaalt het heel goed. Er staan 3 korte en best leuke video’s die mobiel uitstekend werken. De homepage ziet er goed uit.

Iets verderop kom ik twee vacatures tegen. Duidelijk, eerlijk, niet mega veel info, maar ik ben getriggerd. Dus ik klik op ‘expore openings’.

Helaas kom ik niet op die vacature, maar in het ATS (JazzHR) en is de complete look en feel van de website wel verdwenen.

Het is geen drama, maar heel blij wordt ik er niet van. De vacatures zoals hier rechts weergegeven zijn wel tekst en beeld. Er is gespeeld met kleur, maar om ze nu echt het mooiste te noemen dat ik mobiel ben tegen gekomen: nee. Maar eerlijk is eerlijk, zeker voor een Amerikaans bedrijf, is dit best een goede mobiele ervaring.

Solliciteren

Het solliciteren zou je dan verwachten dat ook mobiel kan, maar… je moet wel een cv toevoegen. Die heb je niet op je telefoon, dus… dat valt even vies tegen. Ook vragen ze daarnaast nog heel veel vragen, wel per functie anders. Waarbij ik begrijp dat je de meeste wilt weten, maar waarom vraag je dan een cv? En ze zijn heel duidelijk dat ze wel echt full time werk van je verwachten in allerlei rollen met de vragen die ze stellen.

Conclusie

Het is zeker niet slecht, maar het mobiele voorbeeld als je een cv vraagt zou ik het niet snel noemen. Maar eerlijk is eerlijk, het schaalt mooi en het design is zeker gemaakt met mobiele telefoons in het achterhoofd.