fbpx

Digitaal-Werven feliciteert Tam Tam met het winnen van de beste Digitale Sollicitatie-ervaring van 2009. Na vorig jaar een eervolle vermelding te hebben gekregen heeft Tam Tam niet stil gezeten en hun site op verschillende onderdelen nog verder verbetert.

Wat Tam Tam onderscheidt van de andere genomineerden is o.a. de persoonlijke aanpak. Zo heeft men overal de contactgegevens van de recruiter in beeld staan, met een foto erbij. Tevens geeft men bij de vacatures aan wie er voor verantwoordelijk is, met een soort spraakwolk. Ook hebben de vacatures in het overzicht een hele korte, heldere omschrijving, standplaats en ‘categorie’ wat in Tam Tam termen het ervaringsniveau aangeeft.

Zoals al aangegeven in het jury rapport biedt Tam Tam de beste sollicitatie-ervaring doordat men het persoonlijk heeft gemaakt en het beste de merkwaarden uitdraagt. Ook is het proces zeer eenvoudig en geoptimaliseerd, waarbij met name de mogelijkheid om ‘gewoon per e-mail’ te solliciteren doorgaans erg op prijs wordt gesteld door werkzoekenden.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.