fbpx

De meerderheid van de organisaties gebruikt de Corona crisis voor een update van hun recruitmentprocessen, zo blijkt uit een verder niet representatieve steekproef onder de inschrijvingen van de Digitaal-Werven webinars: selecteren op afstand en optimaliseer je recruitmentsite.

De inschrijvingen op de webinar: selecteren op afstand moeten de vraag beantwoorden of ze tijdens deze crisis hun selectieprocessen herzien. Een vraag die uiteraard gerelateerd is aan het onderwerp. Zie je het feit dat je nu geen fysieke gesprekken kan voeren als een incident of als een kans om in de toekomst het anders te doen.

68,75% zegt de crisis te gebruiken om de selectieprocessen te evalueren.

De inschrijvingen voor de webinar optimaliseer je recruitmentsite krijgen de vraag of ze verwachten binnen 12 maanden hun site te updaten of te vervangen.

70,2% geeft aan binnen 12 maanden te verwachten hun recruitmentsite te updaten of te vervangen.

Aangezien de gemiddelde doorlooptijd van een recruitmentsite toch enkele jaren is, is het feit dat de meerderheid hier nu mee bezig is een teken dat deze periode gebruikt wordt om toch eens serieus te kijken naar de bestaande processen. Hoewel het natuurlijk geen representatieve steekproef is, immers schrijft men zich ook niet voor niets in voor de webinar.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.