fbpx

Is een duurdere recruitmentsite altijd beter? Niet altijd. En zoals we bij de waardering van de prijs-kwaliteitverhouding al zagen neemt de waardering iets af naarmate de prijs toeneemt.

Echter is een andere maatstaf van tevredenheid natuurlijk de vraag: zou je de site opnieuw door dezelfde bouwer laten bouwen? Ook dit hebben we uitgesplitst naar budget.

Budget sites

Bij minder dan 10.000 euro zie je dat de meeste waarschijnlijk wel terug gaan komen bij hun bouwer.

Top of the line sites

Bij de meer dan 100.000 euro budgetten zien we echter dat bijna de helft zegt zeker terug te komen. Nergens is het aantal super tevreden, ik kom zeker terug, klanten zo hoog. Blijkbaar is een groot budget geen garantie voor een goede relatie en website, maar het helpt wel!

 

Voor de volledigheid hieronder ook alle andere budgetcategorieƫn. Hierbij moet aangemerkt worden dat de drie onderste categorieƫn, dus vanaf 55.000 euro relatief weinig data hebben en dus niet heel betrouwbaar zijn.

Alle data van dit onderzoek, inclusief de data per bouwer, is gebundeld in een rapport dat te downloaden is uit het download centrum. Dit is gratis toegankelijk voor nieuwsbrief abonnees.