fbpx

Een specialistische recruitmentsite bouwer inhuren loont

Specialistische recruitmentsite bouwers zijn duidelijk beter dan de webbouwer die er ook een recruitmentsite bij bouwt. Dat wil niet zeggen dat deze het niet kan of dat een generiek bureau slecht is, maar de klantwaardering van de specialistische bureaus is duidelijk hoger.

Zeer tevreden

Daar waar gemiddeld 55% aangeeft zeker hun nieuwe website bij dezelfde bouwer te willen blijven is dit bij de drie grote bouwers waar genoeg data over is, Talmark, Getnoticed en Floyd&Hamilton allemaal boven de 80%

Daar waar de gemiddelde waardering van hun klanten voor technische, design en usability kennis op 7,7 of 7,8 ligt, is deze bij Talmark en Getnoticed boven de 8,5 en bij Floyd&Hamilton tussen de 8 en 8,5.

De gemiddelde prijs-kwaliteit verhouding is een 7,6. Die van Floyd&Hamilton is een 7,9, bij Talmark een 8,3 en bij Getnoticed een 8,8.

Let op: bij de gemiddelde gaat dit over ALLE waarnemingen, dus daar zitten ook die van de grote drie bouwers in. 

Endouble/Phenom valt buiten de boot

Endouble/Phenom heeft na de overname van Endouble door Phenom al duidelijk aangegeven dat men niet meer als recruitmentsite bureau te boek wil staan. Dat blijkt ook wel uit de cijfers. De klanttevredenheid is ingestort. De prijs-kwaliteit verhouding krijgt een 2,6 en 0% van de klanten in het onderzoek geeft aan zeker terug te komen en slechts 22% is bereid ze een kans te geven.

Andere specialisten

Helaas waren van andere belangrijke spelers, zoals Radancy, voorheen Maximum, RecruitNow, Kaliber en Clubgeist/BHV te weinig waarnemingen om betrouwbaar om op bureau niveau iets over deze leveranciers te zeggen.