Lotte Kok – Adviseur arbeidsmarktcommunicatie in zorg & techniek

Digitaal-Werven is voor mij het event geweest dat mij van de overtuiging “recruitment betreft vervullen van vacatures” heeft doen omslaan naar de overtuiging “rondom recruitment zit een hele grote interessante wereld die raakt aan je gehele HR- of zelfs organisatiebeleid”. Het heeft voor jaren mijn koers binnen mijn werk bepaald. Met veel mooie praktijkcasuïstiek ga ik altijd geïnspireerd de deur uit.

Via onderstaand formulier meld ik me aan voor het Digitaal-Werven event op 15 oktober.

Hiervoor betaal ik het extreme early bird tarief van 329 euro exclusief btw. Deze korting is geldig voor boekingen in juli 2024.

Dit formulier is enkel voor mensen werkzaam bij een corporate, overheid of W&S Bureau. Leveranciers zoals recruitment marketing of Employer Branding agencies, ATS’en of andere recruitment technologie dienen zich aan te melden voor een vendor ticket.