fbpx

De resultaten van de bezoekersevaluatie van Digitaal-Werven 2016 zijn binnen en ze zijn (weer) fenomenaal kan ik wel zeggen. Met bijna 40% van alle bezoekers die de enquete heeft ingevuld zijn ze ook zeker betrouwbaar te noemen

98,5% heeft aangegeven iets geleerd te hebben op Digitaal-Werven. Slechts voor 1 persoon was alles al bekend.

Het experiment met een Engelstalig begin is goed bevallen. 86% geeft aan dit graag vaker te zien. Een experiment dat dus voor herhaling vatbaar is.

Zoals verwacht, en ook bedoelt, zijn de sprekers beter beoordeeld dan de intermezzo’s. De intermezzo’s zijn deel bedoeld ook om even ‘bij te komen’ en gezien de mindere beoordeling ervan, behalve van de tech demo’s, is dat ook als zodanig gelukt.

img_0254

img_0281Matthew Jeffrey (SAP) is de best beoordeelde spreker met een 8,4 gemiddeld. Een voor Nederlandse begrippen unieke situatie deed zich hier voor, meer dan 50% van alle bezoekers gaf hem een 9 of een 10.

Matt Alder (Recruitment Future Podcast) scoorde ook heel goed met gemiddeld een 7,2, waarbij 75% van alle stemmen een 7 of hoger waren. Een paar bezoekers die hem niet zo goed vonden trekken het gemiddelde iets naar beneden voor hem.

img_0309

img_0339

Lotte Kok van Amerpoort scoorde gemiddeld een 7,3 en Nynke de Jong van Albert Heijn, die samen met Matthijs Metzemaekers  van Harver presenteerde een 7,7 voor hun respectievelijke verhalen. Beide dus ook heel erg goed, beide ook met een grote variatie. Lotte had cijfers tussen een 3 en een 10 en Nynke/Matthijs zaten zelfs tussen de 1 en de 9. In het geval van Lotte was meer dan 80% een 7 of hoger en bij Nynke/Matthijs was bijna 75% zelfs een 8 of hoger.

 

img_0354

img_0387

HenkJan Smits was ook fenomenaal en scoorde een 8,1 gemiddeld, waarbij ook bijna 75% van alle mensen hem een 8 of hoger gaf. Ghita Ramdhiansing van Clearwater scoorde als relatief onervaren spreker een 6,4 gemiddeld, maar had nog wel bij 50% van de evaluaties een 7 of hoger.

 

 

img_0296img_0385Ronald van Schaik van Kaliber scoorde ondertussen gemiddeld een 8,1 voor zijn technologie demo’s en kreeg zelfs in de open opmerkingen een expliciet verzoek volgend jaar terug te komen.

Zelf scoorde ik (Bas van de Haterd) een 7,2 voor mijn (te lange) presentatie en een 7,5 als dagvoorzitter.

 

De locatie (Colour Kitchen) werd door een enkeling als onvoldoende beoordeeld, waarbij opmerkingen als een tekort aan lunch terwijl er eten over was erg vreemd over kwamen. Het niet goed werkende Wi-Fi was voor velen een bron van ergernis (wij beloven beterschap voor volgend jaar), maar de meeste mensen waren erg te spreken over de locatie. De cijfers varieerde van een twee tot vijf keer een 10. Gemiddeld een 7,8 het oordeel, wat meer dan voldoende is om er volgend jaar terug te komen. Heel Digitaal-Werven scoorde een 7,6 gemiddeld, waarbij twee mensen het een vijf gaven en twee mensen het een 10 gaven als meest extreme cijfers.

Al met al zeer mooie cijfers, met zoals elk jaar verbetersuggesties om het in 2017 nog beter te doen.

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.