Voorwaarden
Voor deelname aan het Digitaal-Werven Event gelden alleen onderstaande deelnamevoorwaarden.
Bij inschrijving ga je hiermee akkoord en vervallen inkoopvoorwaarden van de inschrijver.

1. Jouw gegevens
Alle correspondentie verloopt via het door jouw ingevoerde e-mailadres. Indien de factuur naar een anders adres moet is hier een mogelijkheid voor. Na inschrijving voor het event houden we je op de hoogte via e-mail.

2. Tarief
Deelname aan het Digitaal-Werven Event is niet kosteloos. De prijs zal berekend worden aan de hand van de op dat moment geldende prijzen. Het is niet mogelijk met terugwerkende kracht nog een lagere prijs te krijgen. Kortingen op basis van relatiecodes worden altijd verrekend op de factuur.

Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen krijg je een factuur. Het deelnamebedrag binnen 14 dagen en altijd voor aanvang van het event betaald te zijn.

2.1 Facturatie
Facturatie vind plaats via M2Support. Indien er vragen zijn over de facturatie kan dit direct aan info@m2support.nl

3. Annuleringsvoorwaarden
Wanneer je je betaalt hebt aangemeld voor het event, maken wij als organisator kosten om jouw deelname te verwezenlijken. Wij hanteren daarom de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Je mag je altijd laten vervangen door een collega. Geef de naam van je collega per e-mail door aan info@m2support.nl
  • Kosteloos annuleren kan tot 1 maand van te voren. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@m2support.nl
  • Binnen 1 maand voor het event is het niet meer mogelijk te annuleren en kan je je enkel laten vervangen door een collega.

4. Registratievoorwaarden

  • Voor dit event kun je je alleen van tevoren online inschrijven, tot 1 dag voor het event.
  • Bij registratie dien je meteen de break outs op te geven. Wisselen kan, maar dat moet dan wel minimaal 1 week voor het event worden doorgegeven via info@m2support.nl. Dit is uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid van capaciteit bij break outs.
  • Door je aan te melden ga je akkoord met het delen van je gegevens met M2Support voor de facturatie en de partners van de workshops waar je je voor hebt aangemeld.
  • Je zal ook worden opgenomen in de mailinglijst van Digitaal-Werven met nieuws en toekomstige events, waar je je uiteraard op elk moment van kan afmelden.

5. Organisatie

De organisatie van Digitaal-Werven is in handen van:

Van de Haterd Consultancy
Walraven van Hallhof 13
3762 XN Soest
KvK nummer: 30223483
BTW nummer: NL001765720B06
bas@vandehaterd.nl
06 1430 1435