Tom van der ValkTom van der Valk is één van de oprichters van Tangram, één van de eerste ATS’en in Nederland. Na een succesvolle bedrijfsoverdracht van deze organisatie is hij nu actief op het snijvlak van IT en HR als freelance consultant / projectmanager. Hij helpt organisaties bij het in kaart brengen en automatiseren van hun HR processen.

 

 

 

Anouschka Scholten is zelfstandig interaction designer. Ze heeft een uitgebreide ervaring aan ‘alle’ kanten van de medaille, zowel bij bureaus als bij corporates als als zelfstandige. Haar passie ligt bij het uitdragen van het verhaal, via een optimaal interactie ontwerp. Ze heeft vele interactie ontwerpen opgeleverd zowel voor recruitmentsites, media sites als e-commerce sites.

 

 

Wilbert Pot is online strateeg bij The Next Steps. Hij heeft ervaring zowel aan corporate als aan bureauzijde. Hij heeft veel ervaring met zowel E-commerce organisaties als recruitment organisaties en is bij de realisatie van menig corporate recruitmentsite betrokken geweest. Zijn kracht ligt in het overzien van het totaalplaatje en hoe zich dit verhoud tot de gewenste resultaten.