de Jury

Gusta Timmermans
Strategisch Recruitment Expert

Gusta is voormalig Global Head of TA bij ING en auteur van de boeken 199 vragen voor een goed selectiegesprek en het handboek recruitment en employer branding. Ook is de de voormalig voorzitter van Recruiters United. Ze is momenteel directeur van Recruitment Builders, strategisch recruitment advies.

Aaltje Vincent
Candidate experience expert

Aaltje is auteur van o.a. Jobmarketing 3.0 en Sollicitatiegesprekken doe je zo. Ze is lid van de raad van advies van Play to Work, JobOn en Cammio. Ze is de candidate advocate voor de recruiters code en onafhankelijk adviseur candidate experience via Aaltje Vincent & Company.

David Salens
Teamverantwoordelijke selectiecentrum Vlaamse overheid

David is teamverantwoordelijke voor het selectiecentrum van het Vlaamse overheid. Hij is binnen deze rol verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit en objectiviteit van de selectieprocedures bij de Vlaamse overheid en is inhoudelijk aanspreekpunt voor innovatieve technieken en/of tools die daartoe kunnen bijdragen.

Theo Stor
Register A&O Psycholoog

Theo is zelfstandig register A&O psycholoog. Hij is zelfstandig A&O psycholoog en bestuurslid van het Nederland instituut voor Psychologen (NIP) voor de sectie Arbeids & organisatiepsychologie (A&O) en Arbeids en gezondheidspsychologie (A&G).

Bart Heuvingh
hoofd topsportbegeleiding AZ

Bart is Hoofd Topsportbegeleiding bij voetbalclub AZ en als winnaar van de DW innovatie in selectie award van 2021 wisseljurylid in 2022. Bart begeleidt de spelers bij AZ op het gebied van leefstijl. Hij studeerde bewegingswetenschappen en psychologie en is auteur van Talent van Morgen: Groeimindset als basis voor talentontwikkeling.

Karima el Bouchtaoui
Directeur Ocullus Consultancy

Karima is na 13 jaar gewerkt te hebben bij een grote gemeente gestart met het expertisecentrum Ocullus Consultancy. Haar expertise is het bevorderen van diversiteit en inclusie op basis van wetenschappelijk onderzoek. Haar eigen ervaring in combinatie met heer kennis over objectieve wervingstrajecten maakt haar een expert op inclusieve selectie. 

Minke Pielaet
HR Manager bij AZ

Minke is HR manager bij voetbalclub AZ en als winnaar van de DW innovatie in selectie award van 2021 wisseljurylid in 2022.

Binnen haar jarenlange ervaring in het HR vakgebied, heeft ze bij diverse organisaties de recruitment naar een hoger plan getild. Innovatie, creativiteit en inclusie zijn hierbij altijd in de lead.

De criteria

Kandidaat-ervaring

Hoe ervaart de kandidaat het?

Hoe kandidaat vriendelijk is het nieuwe proces?

Innovatieve gehalte

Hoe innovatief is de oplossing?

Hoe bijzonder is het nieuwe proces?

Wetenschappelijke  validatie

Is er wetenschappelijke onderbouwing en hoe inclusief is de innovatie?

Rendement

Wat is het rendement van de innovatie gemeten in geld, betere kwaliteit en/of hogere diversiteit?

Deadline

Aanmelden kan tot en met 15 april 2022

Aanmelden

Alle informatie verstrekt via dit formulier wordt gedeeld met de juryleden. Indien uw organisaties genomineerd wordt dan deze informatie ook in de media gebruikt worden om de nominatie toe te lichten.