Digitaal-Werven biedt u een aantal gratis rapportages aan. Deze rapportages hebben betrekking op de digitale sollicitatie-ervaring, waarbij de corporate recruitmentsite meestal centraal staat.

De rapportages die Digitaal-Werven momenteel gratis downloadbaar heeft zijn:

Het rapport Digitaal-Werven 2016 geeft de resultaten weer van het Digitaal-Werven onderzoek van 2016. Dit beeld is gebaseerd op de 500 organisaties die we op meer dan 100 elementen hebben doorgelicht. Elementen zoals het hebben van een responsive website, de mogelijkheden bieden om mobiel te solliciteren, het in beeld tonen van de diversiteit en de snelheid van het beantwoorden van vragen via Facebook.

Tevens biedt Digitaal-Werven, al dan niet in samenwerking met partners, enkele whitepapers aan.

Deze whitepaper is een co-productie tussen Digitaal-Werven & Talentsoft. In deze whitepaper wordt een toekomstbeeld gegeven hoe nieuwe technologie kan helpen om talentmanagement menselijker en effectiever te maken. Door de medewerker centraal te zetten, met behulp van de nieuwste technieken, zal de moderne organisatie beter in staat zijn deze te helpen bij zijn of haar ontwikkeling.

In deze whitepaper beschrijft Digitaal-Werven haar visie op de recruitment van de toekomst. Welke elementen komen hierin terug? Wat zijn voorbeelden die op dit gebied nu al bestaan? Hoe gaan in de (nabije) toekomst recruitmentsites optimaal renderen? Er staan in deze whitepaper voorbeelden die nu al toepasbaar zijn en voorbeelden en visies die over enkele jaren pas realistisch zijn.

In deze whitepaper combineert Digitaal-Werven de onderzoeken naar de wensen van kandidaten met de data van vele recruitmentsite audits. Dit resulteert in 10 quick wins. Eenvoudige te implementeren verbeterpunten die voor veel corporate recruitmentsites van toepassing zijn.

Er zijn twee manieren om deze rapportages te bestellen.

  1. Betaal 25 euro per rapport via deze link en uw gegevens worden verder niet vastgelegd.
  2. Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Digitaal-Werven via het onderstaande formulier en vink hieronder de gewenste rapportages aan. Uw gegevens worden dan verwerkt en opgeslagen in een database. Hiervoor geeft u expliciet toestemming. Indien u een rapportage download welke is gepubliceerd in samenwerking met een partner geeft u ook toestemming uw informatie te delen met deze partner. U kiest er in dit geval expliciet voor deze rapportages niet met geld te betalen, maar met het recht voor Digitaal-Werven om u uit te nodigen voor events en andere activiteiten. Digitaal-Werven zal uw gegevens nooit verkopen en u heeft het recht zich op elk moment uit te schrijven van deze mailings. 

 

Ik meld mij aan voor de mailings van Digitaal-Werven en als beloning ontvang ik hiervoor de volgende rapportages: