Sessies
Bezoekers
Tevreden bezoekers (%)

29 oktober 2019

Locatie: Inn Style Maarssen

Monique ten Buur

9:30 Ontvangst

10:00 Opening door dagvoorzitter Monique ten Buur

10:10 Eva Offermans – VP Talent @ Careerlist (New York)
Linkedin
Immigratiestromen en de impact op de wereldwijde markt voor talenten
Eva’s carrière heeft haar als Nederlandse recruiter van België naar Zwitserland, Polen en nu New York gebracht. Ze is haar hele werkende leven een ‘expat’ en ze zal haar ervaringen delen met werven in al deze landen en de rol van expats op de arbeidsmarkt.

Eva Offermans

10:40 Presentatie van de resultaten van het onderzoek door Bas van de Haterd – Digitaal-Werven
LinkedinTwitter

10:55 Thomas Waldman – Head of Global Talent Acquisition @ TomTom
Linkedin
Voorspellend & aantrekkelijk selecteren
Iedereen spreekt van een geweldige kandidaat ervaring, maar als het om het selectie proces gaat lijkt het vaak op een leugendetector test. Het selectie proces moet een balans hebben tussen aantrekkelijk en voorspellend zijn om de beste kandidaten binnen te halen.

11:25 koffie

Thomas Waldman

11:45 – 12:15 breakout ronde 1
Keuze uit vier sessies:

1. Q&A sessie employer branding (academici): Het internationaal werven van academici in een competitieve markt. Hoe maak ik het verschil?
In deze interactieve sessie kan je al je vragen stellen aan de experts van Academic Positions over employer branding specifiek gericht op academici.

2. Maarten van Kroonenburg – BlueWhale Ventures: Verhoog je quality of hire met game-based assessments, video analytics en AI
Maarten neemt je in deze interactieve sessie mee in de manier waarop BW Ventures met behulp van game-based assessments, video analytics en artificial intelligence profielen samenstelt van succesvolle enterpreneurs, hoe ze deze kennis gebruikt om te bepalen in welke ondernemers ze investeren en hoe een coachingsprogramma op deze data wordt afgestemd.

Maarten v Kroonenburg

3. Q&A Sessie sourcing: Is de door mij gezochte kandidaat vindbaar?
Hoe makkelijk is het profiel dat jij zoekt vindbaar online? In deze interactieve sessie laten de experts van Recruit Robin zien hoe makkelijk ook jij kandidaten online kan vinden.

4.Q&A sessie Total Talent Acquisition: Hoe kan ik vast, flex en mobiliteit managen?
In deze interactieve sessie kan je al je vragen stellen aan de experts van Carerix – PIXID group,over de ontwikkeling van Total Talent Acquisition. Bedrijven zien steeds vaker een noodzaak voor een holistische aanpak als het gaat om inzet van mensen. Juiste persoon op het juiste moment, ongeacht type dienstverband. Een geïntegreerde aanpak van vast, flex en mobiliteit, cruciaal voor een toekomstbestendige strategie.

12:20 – 12:50 breakout ronde 2
Keuze uit vier sessies:

Isabelle Rijsterborgh

1. Isabelle Rijsterborgh – Campus Recruiter Randstad Groep: Hyperpersoonlijke selectie Management Trainees
Isabelle Rijsterborgh neemt je mee in het employer brand van de Randstad Groep en hoe dit vertaald is naar een vernieuwd selectietraject voor de management trainees waarin kandidaten zeer persoonlijk worden benaderd en zichzelf op hun authentieke en unieke manier mogen voorstellen aan de Randstad Groep. Het selectietraject bestaat uit verrassende onderdelen en video speelt een belangrijke rol in de verschillende momenten in het selectieproces.

2. Mike van Hoenselaar – Speel een onboarding escape room in a box
Kun je de onboarding verbeteren met een spel? In deze sessie ga je een specifiek voor een organisatie gemaakte escape room in a box spelen. Hierbij legt Mike van Hoenselaar je uit welke kernwaarden van de organisatie je aan moet houden om uit deze, overal te spelen, escape room te komen.

3. Corina Eijgelsheim – Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis – Hoe verleid je zorgprofessionals op een extreem gespannen arbeidsmarkt?
Werven gaat om verleiden. Hoe beter jouw verhaal aansluit bij het profiel van de kandidaat hoe groter de kans dat hij of zij reageert. Ook als het gaat om zorgprofessionals die aan de lopende band worden benaderd. In deze sessie leer je hoe het Tilburgse ETZ ziekenhuis eindelijk weer een gezonde toestroom van gekwalificeerde kandidaten realiseerde door de inzet van doelgroepgerichte social campagnes en de effectieve inzet van verleidingstechnieken.

4. TBA
Informatie volgt

12:50 lunch

Een terugblik

14:00 Breakout ronde 3

Niketa Mukherjee

Keuze uit vier sessies:

1.Frank Nienhuis & Niketa Mukherjee – Rijksuniversiteit Groningen – Data Driven Search & de rol van eigen medewerkers
Leer hoe de Rijksuniversiteit Groningen via data analyse netwerken in kaart brengt die voorheen onbekend waren en hoe ze met behulp van eigen medewerkers top talenten uit deze netwerken werven.

2. Mike van HoenselaarSpeel het Onboarding escape room in a box
Kun je de onboarding verbeteren met een spel? In deze sessie ga je een specifiek voor een organisatie gemaakte escape room in a box spelen. Hierbij legt Mike van Hoenselaar je uit welke kernwaarden van de organisatie je aan moet houden om uit deze, overal te spelen, escape room te komen.

Marlous van Os en
Liesbeth Verstegen

3. Q&A sessie recruitmentsitesStel al je vragen over een awesome candidate experience creëeren. Hoe maak jij je recruitmentsite toekomstbestendig?
Stel in deze sessie al je vragen aan de experts op het gebied van AI en recruitment van Think Genius over de ultieme kandidaat-ervaring en de recruitmentsite van de toekomst.

4. Marlous van Os & Liesbeth Verstegen van Transvorm (Zorg)- Hoe tackle je de uitdagingen van de zij-instroom in zorg en welzijn?
Door bestaande aannames uit te dagen. Het Transvorm Talent Center (TTC) is een online portal, waar werkgevers en geïnteresseerden in de zorg elkaar op een unieke manier vinden. Niet de beroepskwalificaties, maar de werkzaamheden, talenten en ervaring van de kandidaat staan centraal. De werkgever overstijgende Talentpool maakt vervolgens een goede en persoonlijk match mogelijk.

14:35 Breakout ronde 4
Keuze uit vier sessies:

1. Nicole Oosterveer – HEMA
In deze case vertelt HEMA hoe je de quality of hire kan verhogen door de inzet van video en assessments in het hele begin van het sollicitatie-proces.

2. Michiel van Dorsten – Unica: Take control in het online recruitmentproces en sta sterk als werkgever: Unica vertelt hoe.
(Ex-topsporter) Michiel kreeg bij Unica de opdracht om vanaf niets de recruitmentstrategie op te zetten. Nogal een grote klus – hoe neem je dan het heft in eigen handen? Samen met VONQ zette Unica effectieve online recruitment marketing campagnes op, versterkten ze Unica’s werkgeversmerk en wisten ze schaars technisch talent aan te trekken. Vandaag legt Michiel uit hoe jij, met behulp van data, straks ook de touwtjes in handen hebt.

3.Q&A Sessie video recruitment: Stel al je vragen over storytelling, slimme tools en vindbaarheid bij het maken van je recruitment video’s
Vraag video expert Daan van Bergen in deze sessie alles over het maken van slimme recruitmentvideo’s. Wat werkt goed? Hoe pak je story telling aan? Hoe betrek je eigen medewerker?

4. TBA
Informatie volgt

15:05 Energy break

Mark Deubel

15:30 Mark Deubel – Sr. Tech recruiter @ Elastic
Linkedin

Wereldwijd top tech talent werven vanaf het strand
Elastic is een onbekend groot bedrijf. De software van het bedrijf wordt onder andere gebruikt door bekende namen als Uber en Tinder. Hun strategische recruitment aanpak helpt ze die top tech talenten in de hele wereld aan te trekken. Hoe doe je dat? Hoe houdt je de controle over de kwaliteit als je wereldwijd werft? En hoe lukt het Mark dit vanaf het strand in Barcelona te doen?

15:50 Keynote TBA
Informatie volgt

16:10 Jan Bernhart – In House headhunter @ Optiver

Jan Bernhart

Linkedin
Quality of Hire: werven voor High performance culture
Stel je weet op basis van de jaarlijkse reviews wie er goed presteren in welke functies. Stel je hebt een goed gestructureerd recruitment proces waar per kandidaat scores worden bijgehouden. Dan kan je zien welke competenties nu echt het verschil maken.16:30 Prijsuitreiking Digitaal-Werven award 2019

16:45 Borrel

Inschrijven

Schrijf je nu in!

Normale prijs

399 euro

#
  • Vanaf 1 september

Vroegboekkorting

349 euro

#
  • T/m 1 september

Extreme vroegboekkorting

299 euro

#
  • t/m 30 april

Deelnemers

Bezoekers van 2018 o.a.

Partners