Enexis wint Digitaal-Werven 2012

Enexis heeft in 2012 de prijs voor de beste Digitale Sollicitatie-Ervaring gewonnen. De jury vond het design van de site eenvoudig en clean, maar niet kil.

De jury was positief verrast door veel eenvoudige, maar leuke, elementen die Enexis in de website verwerkt heeft. Zo kan een kandidaat via Linkedin kijken wie hij/zij bij Enexis kent, zit er een leuke game in, hebben de vacatures een vraag en antwoord eronder, staan heel handig de kernfeiten boven elke vacature.

Ook is de personalisatie overal doorgevoerd. Zo mag je bijvoorbeeld als kandidaat zelf de onderwerpregel kiezen van je e-mail alert.

Bijzonder aan deze overwinning is dat de persoon verantwoordelijk voor de recruitment bij Enexis Annelien Jordense deze award voor de tweede keer in ontvangst mocht nemen. Zij was namelijk ook bij de allereerste winnaar van Digitaal-Werven, Reed Business, mede verantwoordelijk voor het succes.

Bij deze feliciteren wij Annelien en haar hele team bij Enexis met wederom een prachtige overwinning.

Lees hier het hele juryrapport DW2012 over 2012.

2 Replies to “Enexis wint Digitaal-Werven 2012”

  1. Henri Lemmens

    Ik vind het bijna jammer dat ik hier al werk en de site dus nooit gezien heb. Je gaat immers niet zoeken wat je al hebt.

  2. Annelien Jordense

    Beste Bas, wij als Enexis zijn uiteraard apetrots met de award maar beseffen ons ook dat we zonder jouw effort niet op de kaart hadden gestaan. We hebben veel respect voor jou als eenpitter die zich zo hard inzet om social media in combinatie met werkenbijsites en solliciteren onder de loep te nemen zodat het recruitment niveau in Nederland steeds hoger wordt! We willen je dan ook feliciteren met je prijs die jij hebt gewonnen. Proficiat. Door jouw inzet worden wij als recruitment managers continue uitgedaagd. Want wie wil er nu niet De beste Digitale Sollicitatie Award op zijn naam hebben staan. Ga zo door en wij gaan ervoor om volgend jaar weer genomineerd te worden en wellicht wederom te winnen.

Comments are closed